ZOEKMACHINE VRIENDELIJK

Op naar de top.

We maken je teksten SEO-vriendelijk. Hierdoor kom je sneller en hoger bovenaan in de zoekresultaten te staan.

MAATWERK

Voor alle stijlen

Websites zijn mogelijk in alle stijlen. Blogs, webshops, one-page, portfolio. Van zakelijk tot creatief. Voor unieke huisstijl werken we samen met illustratoren.

COMMUNICATIE

In de startblokken

Als klant van leonkame. kan je altijd contact met ons opnemen. Voor een vraag, trouble-shooting, of advies. Ook nadat je website is gelanceerd.

END-TO-END

We zijn multi-inzetbaar.

leonkame. werkt samen met verschillende illustratoren, developpers, videomakers  en tekstschrijvers. Allemaal staan ze tot je beschikking voor jouw project.

FLEXIBEL

Service op maat.

Heb je al een concept voor een website? Dan voeren we dat zo goed mogelijk uit. Zo niet, dan denken we mee en indien nodig, maken we er een.

GEBRUIKSVRIENDELIJK

Behoud toegang.

Ook zonder kennis van code en webdesign kan je na de lancering eenvoudig aan je eigen website blijven werken. En kom je er niet uit, dan help ik je een handje.

STATESTIEKEN

Beheer en analyseer.

Wij bouwen je website. Jij beheert je content. Dus ook je data en statistieken. En je hebt altijd toegang, waar en wanneer jij wilt. Zo simpel is het.

CONTENT

Zoveel als jij wilt.

Er is geen limiet aan het aantal pagina’s, berichten, portfolio of producten dat je op je website kan zetten. Dus ook geen reden om je in te houden.

We gebruiken cookies voor een optimale gebruikerservaring.