Toelichting website kosten

Vind je het moeilijk om een geschikt pakket te kiezen? Wij geven je graag een toelichting op onze website kosten. Je kan altijd een vraag stellen via de chat. Dan helpen we je meteen.

Pakket 1 € 49,00

Wil je graag zo veel mogelijk zelf werken aan je website, maar heb je geen idee hoe je moet beginnen? Wij kunnen je helpen met het opstarten (installeren) van je database en CMS (content management systeem).

Pakket 2 (All-in) € 199,00

In dit pakket wordt er ook een huisstijl gekozen. Denk aan pakkend kleurgebruik en een rustige en effectieve indeling voor je content. Je hebt hierbij keuze uit 500+ professionele templates. Kom je er niet uit? Dan helpen we je bij het maken van een slimme keuze. Zodat je snel en gemakkelijk zelf content kan schrijven voor je website.

Pakket 3 (All-in) € 299

Dit pakket bevat alles uit pakket 2 + een SEO check voor je content. De hoeveelheid content verschilt sterk per website. Voor 1 – 4 pagina’s (± 400 woorden per pagina) hanteren wij een tarief van € 100,00. Voor dit tarief wordt de content op SEO-vriendelijke wijze verwerkt. Indien er grotere hoeveelheden content verwerkt moet worden wordt een uurtarief gerekend van € 28,00 per uur.

Pakket 4 (All-in) € 499

Wil je een huisstijl die tot in de puntjes is uitgewerkt? Dan is dit pakket voor jou. We nemen meer tijd en staan stil bij alle details. Zo zorgen we voor een unieke website waar je een leven lang mee vooruit kan.

*Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW

We gebruiken cookies voor een optimale gebruikerservaring.