Toelichting website kosten

Vind je het moeilijk om een geschikt pakket te kiezen? Wij geven je graag een toelichting op onze website kosten. Je kan altijd een vraag stellen via de chat. Dan helpen we je meteen.

Start Pakket 1 | € 49,00

Wil je graag zo veel mogelijk zelf werken aan je website, maar heb je geen idee hoe je moet beginnen? Wij kunnen je helpen met het opstarten (installeren) van je database en CMS (content management systeem).

Template Pakket | € 199,00

In dit pakket wordt er ook een huisstijl gekozen. Denk aan pakkend kleurgebruik en een rustige en effectieve indeling voor je content. Je hebt hierbij keuze uit 500+ professionele templates. Kom je er niet uit? Dan helpen we je bij het maken van een slimme keuze. Zodat je snel en gemakkelijk zelf content kan schrijven voor je website.

Maatwerk Pakket I | € 299

Wil je een persoonlijke huisstijl die tot in de puntjes is uitgewerkt? Dan is dit pakket voor jou. We nemen meer tijd en staan stil bij alle details. Zo zorgen we voor een unieke website waar je een leven lang mee vooruit kan.

Maatwerk Pakket II | € 499

Wil je een simpele website met alleen de basispagina’s (home, over, contact), kies dan voor Maatwerk Pakket I. Wil je hiernaast ook nog extra content, denk aan een portfolio pagina of een webshop, kies dan voor dit pakket.

*Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW

We gebruiken cookies voor een optimale gebruikerservaring.