Hoe houden jullie de prijs zo voordelig?

Een website laten maken met eigen domeinnaam en professionele uitstraling voor een voordelige prijs. Dat kan met onze service. Wij helpen je al vanaf € 49,00 met het maken van een website. Voor € 199,00 krijg je een professionele basis website waar je zelfstandig verder aan kan werken. Voor € 299,00 heb je een prachtige kant en klare website met alles er op en er aan. En voor € 499,00 krijg je een website op maat die tot in de puntjes is afgewerkt naar jouw wensen.

Wil je liever achterover leunen? Dan bouwen, schrijven en onderhouden wij je website. Bekijk onze tarieven voor een volledig overzicht van de prijzen en mogelijkheden.

Hoe kunnen jullie voor deze prijs een website laten maken?

Je vraagt je waarschijnlijk af: hoe houden jullie de prijs zo voordelig? De prijzen voor websites die je tegenkomt op internet variëren tussen de € 199,00 en € 999,00. Dat is nogal een verschil. Wij zitten met onze prijzen zowel in het ondersegment als het middensegment. Dit zegt echter niks over de kwaliteit die wij leveren. Want wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is.

Hoe komen jullie dan tot het bedrag € 499,00, in de wetenschap dat er ook bedrijven zijn die € 999,00 voor een website op maat vragen? Dit heeft heeft allereerst te maken met de lage vaste lasten. Leon Kame bestaat uit een collectief vormgevers die allemaal zelfstandig werken. Hierdoor hebben we weinig overheadkosten.

Andere redenen waardoor we de prijs voordelig houden:

  • Wij werken snel, met selectief gekozen software zonder maandelijkse abonnementskosten
  • Wij maken slim gebruik van stock ontwerpen en zelfgemaakte ontwerpen
  • We zijn ervaren in het werken met de software die je nodig hebt om (snel) professionele websites te maken.

Zijn er addertjes onder het gras?

Wij streven er na zo helder mogelijk te zijn over de prijzen die we hanteren. Wat een klant soms een als addertjes onder het gras ervaart zijn de extra kosten die worden gerekend voor het verwerken van extra content. Om dit te voorkomen bieden wij direct inzicht in wat je allemaal kan verwachten als je bij ons een website aanvraagt. Wij hanteren hiervoor 4 paketten. Wijken je wensen af van deze paketten, dan maken we een pakket op maat.

We gebruiken cookies voor een optimale gebruikerservaring.